Eltials

Vi och våra katter lever tillsammans i hela bostaden. De är främst sällskapskatter, men visas även emellanåt på utställningar. På utställningar blir det bra tillfällen att få prata katt, och seg1ribbonsmall andras katter i verkligheten. Att lyssna och titta på domarnas bedömningar är spännande, roligt och mycket lärorikt, samtidigt som jag får feedback på den/de katter jag själv visar.

Jag sitter med i Calmare Kattklubbs styrelse, som suppleant och jag har genomgått Pawpeds första kurs, G1. Vi är även av SVERAK Diplomerad Uppfödare.

Förutom ragdolls finns även en huskatt i familjen, en kastrerad herre. Han valde att flytta in till oss när vi bodde på landet, och han har nu många år på nacken.

Tidigare har jag haft hundar (schäfer och hovawart)  tränat och tävlat lydnad, rapport, spår, och ställt ut. Djur har alltid funnits. Katter, höns, fiskar, marsvin, och en massa andra djur genom åren. Har även haft hästar och  varit ”ponnymamma” – en mamma som betalar, bär, kör och fryser i ridhus, eller står orolig på en terrängbana.

Jag är medlem i Calmare Kattklubb, Scandinavian Ragdoll Club och Ragdollklubben.

 

img_4299                      img_4309